Siste nytt:

10.12.2012


Vinter 2012

Wouaf ! Art som del av innvielsesseremonien ved åpning av Louvre anneks i Lens.

Etter vellykkete turneer med dels Voff ! Art i Telemark, Tone ! Art i Rogaland og ved Ålesund Teaterfestival i tillegg til Messing with Mussorgski ved samme festival samt Haut de Gamme (Tone ! Art) i Frankrike, reiser Sagliocco Ensemble på nytt til Frankrike i midten av desember for å sette opp Wouaf ! Art fire ganger på Louvre Lens i anledning åpningen av det helt nylig ferdigstilte annekset til Louvre museum i Paris.


Turneen er støttet av Norsk Utenriksdepartement / Danse og Teater Sentrum


Louvre-Lens

Norges Ambassade i Paris


Frankrikes president François Hollande åpnet museet offisielt 4.desember fra den samme scene som Sagliocco Ensemble som neste innslag under åpningsmåneden vil spille sin forestilling Wouaf ! Art fra. En forestilling som til nå har spilt mer enn 600 i og utenfor Norge for et samlet publikum av drøyt 60.000 tilskuere.


Sagliocco Ensemble mottok tidligere i høst Porsgrunn Kommune sitt gjeve Kulturpris for 2012 i men Wouaf ! Art i 2009 mottok den franske teaterfestivalen Momix sin pris for beste forestilling, samme år som forestillingen også ble nominert til Gullsekken, prisen for beste produksjon ved Den Kulturelle Skolesekken 2008-2009.
Vinter 2013

Tone ! Art til Møre og Romsdal sitt Kulturtorg i Molde 24.januar.

Tone ! Art settes opp ved Møre og Romsdal sitt Kulturtorg for å presentere en kulturmeny for Den Kulturelle Skolesekken oi fylket skoleåret 2013-2014.


Haut de Gamme til Frankrike januar-februar 2013

Forestillingen Haut de Gamme (Tone ! Art) settes opp i de franske byene Alençon, Nanterre, Vendenheim, Schiltigheim og Ostwald


Turneen er støttet av Norsk Utenriksdepartement / Danse og Teater SentrumWouaf ! Art til Frankrike mars 2013

Forestillingen Wouaf ! Art (Voff ! Art) settes opp i de franske byene Brive le Gaillard og Nanterre i perioden 18.mars til 22.mars.


Turneen er støttet av Norsk Utenriksdepartement / Danse og Teater Sentrum
Vår 2013

Voff ! Art på turne i Telemark.

Voff ! Art settes opp ved skoler i nordlige og midtre Telemark i ukene 15 og 16.


Turneplan Telemark uke 15 og 16      Denne vei :)

SAGLIOCCO ENSEMBLE